۱۴۰۳ جمعه ۲۷ مهر
پیوند استراتژی و سناریو

جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد آینده‌نگاری راهبردی

از سناریو تا استراتژی: مرور ادبیات سیستماتیک کاربردهای سناریو در مدیریت راهبردی سازمان‌ها و ارائه یک مدل مفهومی

این پایان‌نامه به همت سرکار خانم غزاله حکمت دانشجوی کارشناسی ارشد آینده‌نگاری راهبردی دانشگاه اصفهان و راهبری جناب آقای دکتر علی ذاکری به قلم تحریر در آمده است. پژوهشگران در این پژوهش گامی فراتر از توصیه‌های معمول برای آینده‌نگاری سازمانی و استفاده از برنامه‌ریزی به روش سناریو در سازمان برداشته‌اند. نسخة آنها در این پایان‌نامه برای سازمان‌هایی است که به ضرورت توسعه سناریو برای تدوین راهبردهای آینده پی‌برده و وارد عمل شده‌اند و در مرحله تدوین راهبرد مبتنی بر سناریوهای آینده خود هستند. این تلاش آنها مبتنی بر ادبیات موجود و در قالب یک مدل مفهومی ارائه شده است.

چکیده پایان‌نامه
1403/06/26